Steun Illustrada Festival

Illustrada Festival biedt jaarlijks een prachtig podium aan gevestigde en opkomende talenten uit de digitale kunstwereld, tijdens dit gratis toegankelijke event. Je kan tijdens de wandeling genieten van de vele prachtige kunstwerken die tijdelijk opgesteld staan in de openbare ruimte van Tilburg.

Vind je het een tof initiatief?

Steun onze stichting met een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we dit initiatief verder ontwikkelen en ieder jaar meer nieuwe kunstwerken tentoon stellen in de stad.

Bedankt voor jouw bijdrage! 😊

Liever direct overboeken?

Gebruik de Camera app op je mobiele telefoon en scan de QR code:

FAQ

Je donatie gaat naar Stichting Illustrada Festival.

Jaarlijks besteden we als stichting honderden vrijwillige uren aan het organiseren en ontwikkelen van Illustrada Festival. Ons bestuur ontvangt geen vergoedingen (behalve onkosten).

Waar jouw donatie direct aan bijdraagt:

– de deelnemende kunstenaars krijgen een financiële vergoeding aangeboden voor het tentoonstellen van hun kunstwerken. Jouw donatie steunt dus direct de kunstenaars die hun leven inzetten om de wereld een stukje mooier te maken!

– de stellages en kunstwerken veilig en professioneel laten installeren.

– het laten drukken van de digitale kunstwerken op grote doeken.

– overige kosten zoals website hosting, bankkosten, marketing en verzekeringen.

Jouw donatie heeft dus veel impact! Vind jij ook dat Illustrada Festival moet blijven bestaan? Steun ons door een vrijwillige bijdrage te leveren. Dank je wel!

Wanneer je een bedrag invult in het donatieformulier hierboven, worden de transactiekosten direct getoond. Je kan ervoor kiezen om ook voor deze transactiekosten te betalen, dan gaat jouw gekozen bedrag 100% naar onze stichting. Als alternatief kan je je donatie ook direct overboeken, zie daarvoor het item hieronder.

Als je gebruik maakt van het donatie formulier op deze pagina dan gaat jouw betaling via het platform Donorbox naar onze stichting.

Liever direct overmaken? Dat kan ook, naar rekeningnummer NL75 RABO 0366 4456 93 t.n.v. Stichting Illustrada Festival.

Back To Top

Vind jij Illustrada Festival een tof initiatief?
Steun onze stichting met een vrijwillige bijdrage!